Hjem
   Auksjoner
    Nyheter
Login
Email eller kundenr:
Passord:

Jeg godtar auksjonsbetingelsene

Glemt passord
Registrer deg
Mailliste
Login

Velkommen  Budgivning online:


Trykk på Auksjoner. Velg så den aktuelle auksjonen. Velg deretter den kategorien du ønsker og se på og klikk på den. Da ser du en liste med objekter. Klikk så inn på det objektet du er interesert i. Nederst på siden er det et felt du kan legge inn budet ditt i. Det som står er det minste du kan by. Hvis du byr høyere vil vil maskinen regne ut 10% over nest høyeste bud! 10% vil aldri utgjøre over kr. 500,- Trykk deretter på gi bud! Hvis du ikke er innlogget får du beskjed om og gjøre det. Er du ikke registrert kan du også gjøre det. Vi sender deg da passord tilbake på mail så hurtig som mulig.
Trykk oppdater ofte mot slutten av auksjonen.

Gjennomføringen av auksjonen:

Auksjonen blir kjørt etter "amerikansk" metode, hvor du aktivt selv kan være med og by under hele auksjonen. Objektene blir solgt i en gruppe opp til 1-8 objekter. Noen grupper er mindere og der går hele gruppen samtidig. Auksjonen foregår på den måten at til høyere for startprisen står det en dato og et klokkeslett. Den viser når auksjonen avsluttes på minutet. Hvis det blir budgivning på slutten forlenges tiden opp til 1 min. Så startiden som står nå er kun en indikasjon, men de objektene du ønsker vil ikke gå før det klokkeslettet som er oppsatt!.

Budintervall:

1 til 50 høynes med 5kr
50-100 høynes med 10kr
100-500 høynes med 25kr
500-1000 høynes med 50kr
1000-3000 høynes med 100kr
3000-6000 høynes med 200kr
6000-10000 høynes med 250kr
10000-25000 høynes med 500kr
25000- høynes med 2000kr

Status dine bud:

Her kan du sjekke statusen på dine bud. Blå tall betyr at det er ditt. Rødt tall betyr at du er overbydt.

Mine favoritter:

Her kan du legge dine "favoritter" som du ønsker og følge med både før og under selve auksjonen. Du legger objektene her ved og klikke på "legg i mine favoritter" som du finner når du klikker på et objekt.

Thumbnails :

Hvis du trykker på Sjul Thumbnails eller vis Thumbnails over katogoriene vil du se små bilder av hvert objekt! Du fjerner visningen ved og trykke på Sjul Thumbnails.

Søk:

Her kan du søke etter ditt samlerområde. Samler du ex. polar kan du skrive "pol", samler du ex. Bergen kan du skrive deler av teksten eller hele.

Rediger profil:

Her kan du redigere navn, emailadresse passord osv.

Ettersalg:

Når auksjonen er ferdig kan du kjøpe usolgte objekter til utrop + salær. Dette gjør du på følgende måte. Du går inn på miniauksjon eller skriftelige auksjoner og leter deg frem til det objektet du ønsker. Hvis det ikke står en pris til høyere og du klikker deg inn på objektet står det en knapp med "kjøp". Når du trykker her får du beskjed om og legge inn brukernavn og passord. Så vil jeg få beskjed om dette og sender deg objektet. Dette kan du gjenta flere ganger, du trenger bare og logge deg inn den første gangen.

Budgivning skriftelig: 

Send eller fax budseddelen til oss.

(Ønsker du og skrive ut en budseddel kan du gjøre det her) pdf fil.

Betaling: 

Vår Iban og Swift. Her kan du se betalingsinfo på pdf fil.